Top 10: De best verkochte reisspellen voor volwassenen en kinderen

Top 10: De best verkochte reisspellen voor volwassenen en kinderen

Ga je binnenkort op reis? Bekijk dan zeker deze top 10 van best verkochte reisspellen. Deze zijn perfect voor tijdens je avonturen en vakanties. Met een mix van compacte en boeiende spellen die gemakkelijk in elke koffer passen, bieden deze reisspellen urenlang vermaak voor zowel solo-reizigers als gezinnen.

Best verkochte reisspellen

Hieronder vind je de lijst met de top 10 best verkochte reisspellen:

Top 10 beste reisspellen voor volwassenen

Voeg wat extra pit toe aan je reiservaring met deze reisspellen. Deze spellen voor volwassenen zijn speciaal ontworpen om spelers uit te dagen en te vermaken op reis. Kies jouw favoriete reisspel en geniet van urenlang vermaak tijdens je volgende reisavontuur.

  • Rummikub The Original Travel – Reisspel – Gezelschapsspel – Het geliefde Rummikub nu in een handige reisversie, perfect voor een gezellige tijd onderweg.
  • White Goblin Games – Qwixx – dobbelspel – basisspel – Een boeiend dobbelspel dat strategie en geluk combineert, ideaal voor volwassenen die van uitdagende spellen houden.
  • Regenwormen Dobbelspel – Een vermakelijk dobbelspel met een vleugje spanning, perfect voor volwassenen die graag wat competitie toevoegen aan hun reisavonturen.
  • Jatten Kaartspel – Een spannend kaartspel dat strategie en sluwheid beloont, ideaal voor volwassenen die houden van uitdagende kaartspellen.
  • SmartGames – IQ Fit – 120 opdrachten – Hersenbreker – Een stimulerende hersenbreker die logica en denkvaardigheden uitdaagt, perfect voor volwassenen die hun geest scherp willen houden tijdens het reizen.

Top 10 beste reisspellen voor families en kinderen

Breng gezinsplezier naar een hoger niveau met deze verzameling reisspellen. Speciaal ontworpen om een glimlach op de gezichten van het hele gezin te toveren tijdens reizen en vakanties. Kies jouw ideale reisspel en geniet van quality time en gelach met de hele familie, waar je ook naartoe gaat.

  • Wie is het? – Reisspel – Een vermakelijke reisversie van het populaire raadspel, ideaal voor gezinnen die van raden en lachen houden.
  • Beverbende Kaartspel – Een vrolijk kaartspel dat plezier en strategie combineert, perfect voor gezinnen die samen willen genieten van een kleurrijk kaartspel.
  • Dobble Classic – Kaartspel – Een snel en leuk kaartspel dat geschikt is voor alle leeftijden, perfect voor gezinnen die graag snelle reflexen en observatievaardigheden willen testen.
  • Exploding Kittens Originele Editie – Nederlandstalig Basis Kaartspel – Een grappig en tactisch kaartspel dat voor veel lachplezier zorgt, perfect voor gezinnen die houden van een speels avontuur.
  • SmartGames – Cats & Boxes – 60 opdrachten – Een uitdagend puzzelspel dat de cognitieve vaardigheden van kinderen stimuleert, perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar educatief vermaak tijdens het reizen.

De beste reisspellen

Eindeloos speelplezier en vermaak tijdens je reis met deze best verkochte reisspelen. Waar je avonturen je ook naartoe brengen, op deze manier heb je altijd een leuk spel bij de hand. Kies je favorieten en maak je reis nog memorabeler met de beste reisspellen die passen bij elke reisgelegenheid.