Top 10: De best verkochte bordspellen voor volwassenen en kinderen

Top 10: De best verkochte bordspellen voor volwassenen en kinderen

Op zoek naar de ultieme bordspellen voor volwassenen, kinderen of de hele familie? Ontdek de meest geliefde en best verkochte bordspellen van dit moment. Van strategische uitdagingen tot vermakelijke raadspelletjes, deze top 10 biedt voor elk wat wils. Lees verder om meer te weten te komen over de bordspellen die op dit moment de harten van spelers over de hele wereld veroveren.

Best verkochte bordspellen

Hieronder vind je de lijst met de top 10 best verkochte bordspellen:

 1. Paleo Bordspel

 2. Wolven

 3. De Zoektocht naar El Dorado Bordspel

 4. Ticket to Ride Europe – Bordspel

 5. Mattel Games Magic 8 Ball Magische Ontmoetingen – Familie bordspel

 6. RARA Wat ben ik? – Bordspel – Nieuwe standaard editie met hoofdbanden

 7. Igoods Who Is The Winner – Bordspel – Bordspellen Voor Volwassenen – Bordspellen Voor Kinderen – Sling Puck Schietspel – Ijshockeybordspel

 8. Wie is het? – Kinderspel Nieuwe editie

 9. Rummikub The Original Classic – Bordspel – Gezelschapsspel

 10. Monopoly Classic – Bordspel

Top 10 beste bordspellen voor volwassenen

Ontdek de ultieme verzameling van bordspellen die speciaal zijn ontworpen om de competitieve geest van volwassen spelers te prikkelen. Van strategische uitdagingen tot meeslepende avonturen, deze top 10 lijst biedt een selectie van spellen die perfect zijn afgestemd op de volwassen speelervaring.

 • Paleo Bordspel: Een coöperatief spel dat zich afspeelt in het stenen tijdperk, waar spelers moeten samenwerken om te overleven te midden van uitdagende omstandigheden en bedreigingen. Het is een strategisch spel dat volwassenen uitdaagt om samen te werken en te overleven.

 • Wolven: Dit spel speelt zich af in een ruige omgeving met weinig mensen en veel wild, waar spelers in de huid van wolven kruipen en hun territorium verdedigen. Een spannend spel vol strategische beslissingen en uitdagende situaties.

 • De Zoektocht naar El Dorado Bordspel: Als expeditieleider ga je op zoek naar de mysterieuze stad van goud, El Dorado. Een avontuurlijk spel vol uitdagingen en verrassingen dat de strategische vaardigheden van volwassenen op de proef stelt.

 • Mattel Games Magic 8 Ball Magische Ontmoetingen – Familie bordspel: Dit spel neemt spelers mee op een reis vol avontuur en mysterie, waarbij de Magic 8 Ball fungeert als een gids voor het nemen van beslissingen. Het is een interactief spel dat zowel spanning als vermaak biedt voor volwassen spelers.

 • Igoods Who Is The Winner – Bordspel – Bordspellen Voor Volwassenen – Bordspellen Voor Kinderen – Sling Puck Schietspel – Ijshockeybordspel: Een competitief spel dat spelers uitdaagt om hun schietvaardigheden te testen in een opwindend slingershot-ijshockeybordspel. Een geweldige keuze voor volwassenen die op zoek zijn naar een mix van competitie en plezier.

Top 10 beste bordspellen voor families en kinderen

Geniet samen met je dierbaren van de beste bordspellen die speciaal zijn gemaakt om familiebijeenkomsten en spelavonden te verrijken. Van klassieke favorieten tot innovatieve nieuwe spellen, deze top 10 lijst biedt een diversiteit aan bordspellen die geschikt zijn voor spelers van alle leeftijden, waardoor plezier en samenhorigheid worden gestimuleerd.

 • Ticket to Ride Europe – Bordspel: Een spannend bordspel dat families meeneemt op een avontuurlijke reis door heel Europa, waarbij spelers strategische beslissingen moeten nemen om routes te voltooien en steden te verbinden. Het is een boeiend spel dat zowel educatief als vermakelijk is voor het hele gezin.

 • Rummikub The Original Classic – Bordspel – Gezelschapsspel: Een klassiek spel waarbij spelers cijferreeksen moeten vormen met gekleurde cijfers op hun plankjes. Het is een vermakelijk spel dat families samenbrengt en hen uitdaagt om slimme strategieën te bedenken om te winnen.

 • Monopoly Classic – Bordspel: Een iconisch spel waarbij spelers hun vaardigheden op het gebied van onderhandeling en vastgoedbeheer kunnen tonen terwijl ze proberen alles te bezitten. Het is een tijdloos spel dat generaties vermaakt en families samenbrengt voor een leuke speelervaring.

 • RARA Wat ben ik? – Bordspel – Nieuwe standaard editie met hoofdbanden: Een snel raadspel dat het hele gezin kan spelen, waarbij kinderen verschillende personages kunnen raden die op de hoofdbanden zijn bevestigd. Een geweldige manier om de verbeelding en het raden van vaardigheden van kinderen te stimuleren.

 • Wie is het? – Kinderspel Nieuwe editie: Een klassiek spel waarbij kinderen verschillende kenmerken van personages moeten raden om hun mysterieuze tegenspeler te ontdekken. Het is een boeiend spel dat de cognitieve vaardigheden van kinderen helpt ontwikkelen terwijl ze plezier hebben.

De beste bordspellen

Duik in een wereld vol avontuur en competitie met deze selectie van bordspellen die zowel geschikt zijn voor volwassenen als voor kinderen. Van het coöperatieve overlevingsspel Paleo tot het uitdagende strategische avontuur van De Zoektocht naar El Dorado, deze bordspellen beloven urenlang plezier voor het hele gezin. Verken de lijst met de meest populaire familiebordspellen van het moment en breng je spelavonden naar een hoger niveau. Ontdek nu welk bordspel het beste bij jou past!