Het Queensland Bordspel kopen? Spel review: Dit kan je verwachten

Het Queensland Bordspel kopen? Spel review: Dit kan je verwachten

Queensland is een meeslepend bordspel dat je meeneemt naar het betoverende Queensland, waar je als pionier jouw eigen boerderij ontwikkelt en uitbreidt. Lees verder om erachter te komen wat je kan verwachten van het Queensland bordspel!

Uitleg van het Queensland bordspel

In Queensland stap je terug in de jaren ’30 van de twintigste eeuw, te midden van een Australisch avontuur met een verrassende geschiedenis. De introductie van de uiterst giftige Cane Toads uit Hawaï, bedoeld om suikerrietplantages te beschermen, leidde tot een ongewenste paddenplaag. Het Queensland bordspel van 999 games geeft een luchtige draai aan deze historische gebeurtenis. Door tactisch tegels te plaatsen, bouw je je eigen boerderij op en verzamel je punten.

Het doel van het Queensland spel van 999 games

Het doel van Queensland is om met tactische keuzes en slimme planning de meest welvarende boerderij te creëren. Verdien punten voor diverse elementen op jouw tegels, zoals vogelverschrikkers, koeien en suikerplantages. Een unieke twist wordt toegevoegd door de aanwezigheid van padden, die, volgens de pijl op de nieuw geplaatste tegel, jouw boerderij doorkruisen. Leid de padden naar vijvertegels om extra punten te scoren en bescherm zo jouw boerderij tegen hun vernietigende invloed.

Het Queensland Bordspel review: het spel kopen of niet?

Als je op zoek bent naar een spel dat geschiedenis en strategie combineert op een vermakelijke manier, is dit bordspel de sleutel tot een boerderijavontuur vol plezier en tactische beslissingen. Bereid je voor om jouw boerderij te bouwen, padden te leiden en de overwinning te oogsten!