De Kwakzalvers van Kakelenburg Bordspel kopen? Spel review: Dit kan je verwachten

De Kwakzalvers van Kakelenburg Bordspel kopen? Spel review: Dit kan je verwachten

Ontdek de magie van Kakelenburg terwijl je je eigen toverdrank brouwt en je mede-kwakzalvers probeert te overtreffen. De Kwakzalvers van Kakelenburg is een bordspel met de perfecte mix van betovering en bedrog, waarbij elke zet een nieuwe dosis spanning toevoegt aan je brouwkunsten.

Uitleg van het De Kwakzalvers van Kakelenburg bordspel

De wonderlijke doktoren van Kakelenburg bereiden zich voor op het jaarlijkse brouwfestival, waar iedere kwakzalver zijn eigen toverdrank mixt. Met ingrediënten uit je zelf samengestelde voorraadbuidel bepaal je wanneer je stopt, want een paar knalerwten te veel en de boel ontploft!

Het doel van het De Kwakzalvers van Kakelenburg spel

Betreed het brouwfestival in Kakelenburg met als doel de meest betoverende drankjes te brouwen. Elke speler trekt ingrediënten uit zijn voorraadbuidel, met de uitdaging om op het juiste moment te stoppen voordat de drank ontploft. Verzamel waardevolle ingrediënten met de opbrengst en verbeter je voorraadbuidel voor de volgende ronde.

De Kwakzalvers van Kakelenburg Bordspel review: het spel kopen of niet?

De Kwakzalvers van Kakelenburg van 999 games een magisch avontuur dat je geluk op de proef stelt. Met zijn unieke combinatie van deckbuilding en het spannende “push your luck”-mechanisme biedt het spel eindeloze variatie en plezier voor het hele gezin.